Lynda Hotel

Oceniono 9.4 w 499 recencji. 9 pokojach. Otwarte w Czerwiec 2022 r.

★★★★

Obiekt Lynda Hotel, położony w miejscowości Stambuł, oferuje usługę konsjerża, zakwaterowanie w pokojach dla alergików, ogród, bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach oraz wspólny salon. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Świątynia Hagia Sophia – 700 m. W okolicy znajdują się ciekawe miejsca takie jak: Targ przypraw Bazar Egipski ( 1,9 km), Meczet Sulejmana ( 4,3 km), Wieża Galata ( 6,9 km). Obiekt położony jest 1,8 km od centrum miejscowości. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Błękitny Meczet – 700 m.

Codziennie na miejscu serwowane jest śniadanie w formie bufetu lub halal.

Obiekt oferuje usługi prasowania oraz udogodnienia biznesowe, takie jak faks i kserokopiarka. Obsługa recepcji, która mówi w języku arabskim, angielskim, hiszpańskim i francuskim, zawsze chętnie służy pomocą.

W pobliżu obiektu Lynda Hotel znajdują się liczne atrakcje, takie jak Cysterna Bazyliki, Pałac Topkapi i Kolumna Konstantyna. Najbliższe lotnisko, Lotnisko Stambuł-Sabiha Gökçen, znajduje się 40 km od obiektu Lynda Hotel. Goście mogą skorzystać z płatnego transferu lotniskowego.

Dostępne pokoje

2 guests

Pokoje

Dorośli

Dzieci

Polecane w pobliżu

Przewodnik po wspaniałych miejscach w pobliżu Lynda Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    226 m od hotelu
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    268 m od hotelu
    Cankurtaran Mh.

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    302 m od hotelu
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    346 m od hotelu
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  5. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    353 m od hotelu

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    357 m od hotelu
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    366 m od hotelu
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    402 m od hotelu
    Sultanahmet

  9. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    415 m od hotelu
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.7 km od hotelu
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.8 km od hotelu
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km od hotelu
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2